Koulutukset

Märkätilojen vedeneristyskoulutus

Tavoitteena on antaa perustiedot vedeneristystöiden määräyksistä ja yleisistä ohjeista. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet voivat hakea henkilösertifiointia Suomen laatusertifioinnilta. Mikäli koulutuksen suorittanut hakee henkilösertifikaattia, vaatimuksena on 24 kuukauden kokemus rakentamisesta

Tutustu ja ilmoittaudu märkätilojen vedeneristyskoulutukseen.

Asbestikartoittaja

Asbestikartoituskoulutus antaa valmiudet normaalin asuinkiinteistön asbestikartoitusten tekemiseen. Koulutuksen sisältö on suunniteltu yhteistyössä AVI:n kanssa. Sertifikaatin saadakseen opiskelijalla pitää olla asbestipurkukoulutus suoritettuna.

Tutustu asbestikartoittajan koulutukseen.

P1-puhtaudenhallintasertifikaatti

Henkilösertifioitu P1-puhtaudenhallinnan osaaja tuntee työskentelyyn, työvälineisiin ja -koneisiin, telineisiin ja henkilönostimiin sekä putoamissuojalaitteisiin liittyvät määräykset ja ohjeet. Lisäksi henkilö tuntee rakennusprosessin aikaiset puhtauden hallinnan periaatteet ja osaa toimia työmaalla, jossa on vaatimuksena toimia P1-puhtaudenhallintaa noudattaen.

Tutustu ja ilmoittaudu P1-puhtaudenhallintasertifikaattikoulutukseen.

Rakenteiden saumaaja

Rakenteiden saumaajan henkilösertifiointikoulutus on suunnattu henkilöille, jotka tekevät rakenteiden saumaustöitä joustavilla saumaustarvikkeilla, tai toimivat näiden töiden työnjohtotehtävissä. Koulutus antaa valmiudet tehdä saumaustöitä turvallisesti ja ohjeiden sekä määräysten mukaisesti.

Tutustu ja ilmoittaudu rakenteiden saumaajan sertifiointikoulutukseen.

Kattojen kuntotutkija PRO

Kattojen kuntotutkija -koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka nyt tai tulevaisuudessa tekevät kattojen kuntotutkimuksia, ja joilla on rakennustekninen pohjakoulutus sekä rakennusalan työkokemusta. Koulutus vahvistaa osallistujan osaamista ja syvällistä ymmärrystä kattojen ja yläpohjarakenteiden toimivuudesta, jotta hän osaa tarkastaa katto- ja yläpohjarakenteiden riskikohdat, tuntee tutkimusmenetelmät sekä osaa suositella tarkoituksen mukaisia jatkotutkimus-, kunnostus- ja saneerausmenetelmiä.

Tutustu ja ilmoittaudu kattojen kuntotutkija PRO -sertifiointikoulutukseen.

Puhtaudenhallintakoordinaattori PRO

Puhtaudenhallintakoordinaattori-koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työmaan puhtaudenhallinnasta, sen koordinoinnista tai haluavat muuten perehtyä puhtaudenhallintaan normaalia syvällisemmin. Koulutus vahvistaa ja syventää valmiuksia toimia puhtaudenhallintakoordinaattorina tai työmaan puhtaudenhallinnasta vastaavana ja opettaa puhtaudenhallinnan näkökulmasta hyviä toimintatapoja varsinkin toimittaessa rakennustyömaan ympäristössä.

Tutustu ja ilmoittaudu puhtaudenhallintakoordinaattori PRO -sertifiointikoulutukseen.